My Heart Beat

Saturday, 13 September 2014

hepi besday to us!!!

Salam Sabtu...
saja nak bagitaw...
arine besday aku n anak kecik aku...
hehehe

aku n sufi aisy..

moga panjang umur, murah rezeki dan dalam rahmat Allah..
diberikan kesihatan untuk menjaga keluarga dan mendidik anak2..
dipermudahkan segala urusan..
kaya dan berjaya dunia akhirat..
inshaAllah..Aminnn...



p/s: saja pic kasi x-large...:))

Tuesday, 17 June 2014

hadiah GA tak sampai kepada pemenang..

Assalamualaikum...
Selamat pagi Selasa..

Arine..tgk peti surat dapat surat pemberitahuan ne..


sampai opis terus check kat website poslaju..
track n trace..


tgk tu...dekat sebulan dah kat pejabat pos tu..
mana tak kena return ...

rupanya untuk En Abil Fikri kita yang hennnsemmmm tu...
adooiiiiii....bizinya duda idaman malaya ne...

Poslaju dtg uma, kompem2 la xder uma..
nak g pejabat pos collect bungkusan pon x sempat iyaaa...
macam x sudi jerrr...

so, cane ne abg Abil?
collect kat melaka aja lah yaaa...


p/s: lom collect lg kat pejabat pos melaka...tunggu tghr ne...



Thursday, 29 May 2014

segmen geng blogwalkers

salam khamis...
hari ini BW, terperasan ada segmen blogwalkings from blog FAE..
baca dulu...errmmm mudah sgt...
apalagi...JOM JOIN!!!

okay, syaratnya mudah saja:

1. buat entri and tajuk "segmen geng blogwalkers"
2. most of my loyal readers (ada eh?) know that Fae urang Brunei so Fae mau buli y'all. oops haha. your task is to translate bahasa Melayu Brunei ne to proper malay "inda ku mengarti kurapak Brunei."
3. when you're done, send the entry link dalam comment box below. thank you!
(copy n paste)

so, mulakan!!!!

1. buat entri (done)
2. makna TIDAK KU TAHU CAKAP BRUNEI (done)
gigih cari dalam kamus Brunei taw...
3.copy banner (done)
4. komen link (after publish tis entri)



Kata2 aluan..
eceli aku mmg da follow blog fae ne..
tp jarang komen..
ke...x penah?
hehehhe
tapi kalo baca nama blog dia sgt spesel..
SUBUK SUBUK TAH BLOG KU :P
xpaham...rupanya bahasa Brunei kot...
(carik dalam kamus Brunei x jumpa pulak!!)

Kata2 akhir..
moga Fae terus sukses dalam apa jua bidang yang diceburi..
Tahniah dan Moga Berjaya!!

p/s: ayat merapu ptg2 ne..tah apa2 ayat aku..nak gak join takut xsempat buat entri..



Tuesday, 27 May 2014

cenderahati GA 2014 telah di POS!!

Salam Selasa..
terlalu cepat masa berlalu..
rupanya dah hampir sebulan GA berakhir..
ehhh..rupanya lom pos hadiah ekkk!!

maafkan saya semua yaa..
disebabkan kekangan masa (ayat penyelamat), 
barulah dapat pos hadiah tadi..

saya ucapkan terima kasih banyak2 buat kawan2 yg sudi join GA sy..
inshaAllah kita ketemu lagi tahun depan..

buat Abang Abil, Zura dan Faezah..tunggu ya..
terimalah cenderahati dari saya yg tak seberapa..
harap sudi terima..



p/s: tima kaseh daun keladi....

Monday, 5 May 2014

pemenang GA tahun 2014..

Salam Isnin...
Moga semua dalam lindungan dan rahmat Allah..
amacam cuti panjang? sonokkkk?
hehehe..

ok..arine aku nak umumkan pemenang GA aku..
lihat di SINI
kepada semua, terima kasih kerana sudi join..
moga ukhwah berpanjangan..

kepada semua pengomen, (abg abil, nurfaezah n nafira) mohon emel 
-nama
-alamat
-no tepon
ke emel eyeyou76@gmail.com

inshaAllah..sy akan pos secepat mungkin bila sume da bg details ya..
tqvm...from melaka with love..
muahhhhhh!!!
Abil Fikri Ahmad said...
Salam org Melaka..aaa I dah jadi pengomen pertama!! Happy bdayy Blog dan jgn lupa give away!! hahahahahaha
Nurfaezah Abdullah said...
happy bday untuk your blog hehe
Nafira usof said...
Salam Ayu~
header baru makin cantek.
sesuai dengan tumbesaran anak2 yer.
dh 3 tahun dah usia blog ini yer.
moga blog ini terus maju jaya! Amin~